Απολύμανση Χώρων

απολύμανση
Απολύμανση Χώρων CMS

Η CMS δραστηριοποιείται στην απολύμανση ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων από το 1990.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη διαδικασία της αποτελεσματικής απολύμανσης σε κάθε χώρο, για την καταπολέμηση του μικροβιακού φορτίου, που εμφανίζεται και δημιουργεί κινδύνους εξάπλωσης με απρόβλεπτες συνέπειες. Με την έξαρση ιών όπως του νέου κορονοϊού, (Covid-19), αποτελεί σημαντική ανάγκη η περιοδική εφαρμογή απολύμανσης, ιδίως σε εργασιακούς χώρους.

Είναι πλέον γνωστό οτι οι ιοί μεταφέρονται και από τον αέρα, με τα σταγονίδια του βήχα ή του φταρνίσματος, με προσωπική επαφή η άγγιγμα μολυσμένων επιφανειών, και μπορούν να ζήσουν σε επιφάνειες από λίγες ώρες έως μερικές ημέρες, Ο νέος κορονοϊός μάλιστα μεταφέρεται πολύ εύκολα συγκριτικά με άλλους ιούς, γι’αυτό και έχει ραγδαία εξάπλωση. Κατά συνέπεια, η απολύμανση είναι πλέον απαραίτητη. Αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη χρήση φορητού εκνεφωτήρα ψυχρής εκνέφωσης, νεφελοψεκασμό (εκνέφωση), με σκοπό την άμεση θανάτωση του μικροβιακού φορτίου.

Η CMS είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα της απολύμανσης, καθώς χρησιμοποιεί ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό προκειμένου να εξασφαλίσει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Το υγειονομικό τμήμα της C.M.S. αποτελείται από ειδικούς επιστήμονες με πολυετή εμπειρία. Γι’ αυτό μετά την απολύμανση, σας εγγυάται χώρους απαλλαγμένους από κάθε μορφής παράσιτα και ιούς.

Μετά το πέρας των ανάλογων κατά περίπτωση εφαρμογών, σας χορηγούμε πιστοποιητικό με βάση την υγειονομική διάταξη του Υπουργείου Γεωργίας 116453/21.03.08, το οποίο περιλαμβάνει τα χρησιμοποιούμενα προιόντα καθώς και τα αντίδοτα αυτών, για κάθε χρήση. Οι διαδικασίες της απολύμανσης γίνονται βάση προδιαγραφών του συστήματος H.A.C.C.P. (Hazard Analysis Critical Control Point).

Στην απολύμανση τα προϊόντα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων καθώς κι από το Υπουργείο Γεωργίας. Στις εφαρμογές για την απολύμανση το επιστημονικό μας προσωπικό χρησιμοποιεί προιόντα νέας γενιάς και αποκλειστικά σύγχρονες μεθόδους ψεκασμού. Κατά την απολύμανση τα προιόντα που χρησιμοποιούνται είναι:

  • Ακίνδυνα για τον άνθρωπο,
  • Φιλικά προς το περιβάλλον,
  • Δε λεκιάζουν
  • Δεν αλλοιώνουν τις επιφάνειες.