Ιστορικό

Η C.M.S. έχει διευρυμένο ιστορικό, καθώς δραστηριοποιείται στον καθαρισμό ιδιωτικών & δημοσίων χώρων & κτιρίων από το 1991, στην Αθήνα. Από το 2000 οι δραστηριότητές της άρχισαν να επεκτείνονται παράλληλα σε νέες υπηρεσίες όπως απολυμάνσεις, ανακαινίσεις, ελαιοχρωματισμούς, φυλάξεις, συντηρήσεις Η/Μ εγκαταστάσεων, έργα πρασίνου & σε πόλεις εκτός Αττικής.

Σήμερα θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του είδους της, γιατί απλούστατα τηρεί τις υποσχέσεις της με τους πελάτες, εξοπλίζεται με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, επενδύει στην εκπαίδευση του προσωπικού, & χρησιμοποιεί αναλώσιμα προϊόντα επιλεγμένα με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες της φύσης. Αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας μας στο χώρο είναι η εγγυημένη παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς κάθε Πελάτη, σεβόμενοι το ιστορικό της εταιρείας μας.

Ο μεγάλος όγκος των εργασιών, που καθημερινά καλούμαστε να οργανώσουμε & να φέρουμε με επιτυχία εις πέρας, μας οδήγησε να εντάξουμε τις διαδικασίες μας στο σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά ELOT EN ISO 9001:2000.

Αντικειμενικός μας Στόχος είναι η διατήρηση και η ανάπτυξη της επιτυχημένης πορείας της C.M.S. στη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για τον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα.